Är du vår nya kollega?

Vi växer och letar nu efter en Fullstackutvecklare
som vill vara en del av ett team med stor flexibilitet och en självklar vilja att hjälpa andra.

Trends

Vem är du?

Du är en ansvarstagande person med starkt eget driv. Du behöver inte nödvändigtvis ha erfarenhet av hela vår stack – då vi tror att du gillar att lära dig nya saker, och snabbt kan fylla i kunskapsluckorna. Du tycker det är viktigt att vara del av en avslappnad arbetskultur med mycket humor där alla är med och bidrar.


Vad vi erbjuder:

Du kommer ha stor frihet att forma din egen roll. Vi siktar på att alla medlemmar i teamet ska få arbeta med uppgifter de brinner för. Du kommer arbeta i ett företag som kombinerar det bästa från startupvärlden – högt i tak och utrymme för kreativitet – med stabiliteten hos ett etablerat företag. Som medarbetare på Inspiration Company kommer du också få ta del av vårt eget motivationsprogram, Inspiration Challenge, som belönar dig när teamet och företaget når sina mål.


Team InspirationVilka är vi? 

Inspiration Company är ett bolag i stark tillväxt. Vi är ledande i Norden inom vår nisch, Motivation Management och Loyalty Management. Vi hjälper våra uppdragsgivare med fyra lösningar; återförsäljarprogram, kundklubbar B2B, motivationsprogram och säljtävlingar. och finns inom en mängd olika branscher och i internationella koncerner. Veckans Affärer har utsett Inspiration Company till ett av Årets Superföretag under tre år i följd.

Vi är specialister inom Gamification in Business och har sedan 1999 etablerat fler än 100 program för att engagera medarbetare och skapa lojalare kunder åt våra uppdragsgivare. Vi identifierar förbättrings-, utvecklings- och tillväxtområden, baserat på våra uppdragsgivares identifierade behov samt mäter och belönar förbättrade resultat.


Arbetsuppgifter och ansvar i rollen som Fullstackutvecklare

Som fullstackutvecklare hos oss kommer du ingå i ett team med fyra andra personer och arbeta med vår in-house plattform där våra uppdragsgivares medarbetare och kunder kan logga in, delta i aktiviteter, samla poäng och växla in poängen mot belöningar. Teamet jobbar idag i Linuxmiljö med en teknikstack bestående av Python, Django, AWS, Docker, MySQL och Vue. Som en del av teamet finns goda möjligheter att påverka vilka teknikval vi gör framöver.  


Vi ser gärna att du har:

  • Erfarenhet av Linuxmiljö
  • Jobbat i ca 2 år med fullstackutveckling, gärna i Python eller JavaScript
  • Förståelse för svenska i tal och skrift

employee

Ansökan, övrig information och förmåner

Låter detta intressant? Maila din ansökan till Ina Berntsson på ina.berntsson@inspirationcompany.se. Du är även välkommen att kontakta Ina om du vill veta mer om tjänsten eller vår rekryteringsprocess. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande.


Anställningstyp

  • Heltid


Förmåner

  • Internt motivationsprogram 
  • Tjänstepension 
  • Sjukförsäkring 
  • Friskvårdsbidrag 

Vi ser fram emot din ansökan, hälsningar teamet på Inspiration Company!

Inspiration Company är ledande i Norden inom Motivation Management och Loyalty Management och hjälper sina uppdragsgivare med fyra lösningar; återförsäljarprogram, kundklubbar B2B, motivationsprogram och säljtävlingar. En tro på att engagerade medarbetare gör skillnad i företaget och att kundupplevelsen är överordnad pris och produktprestanda har gjort dem till ett företag som växer så det knakar. Företaget drivs själva av att uppnå sina mål och arbetar starkt mot dessa. En del av detta är att man naturligtvis har ett eget motivationsprogram med möjligheter till extra bonus. Vi sitter centralt vid Sankt Eriksplan i mycket fina lokaler i Bonnierhuset med utsikt över hela Stockholm. 

inspiration_logo-1


Skicka in din ansökan redan idag!